2009. március 8., vasárnap

Nőnapot ünnepeltünk Kazincbarcikán



Don Bosco Kazincbarcika ma megünneplte a Nőnapot. Az ünneplés keretében volt kultúrális program az állami Idősek Otthonában Kazincbarcikán, ahol a lakók többsége nő, a női tanárok és munkások ünneplése pedig z iskolában.

A Nőnap március 8-ára esik, de mi előrébb hoztuk. A különböző osztályba járó diákok összejöttek, hogy színpadra vigyenek egy szép, értelmes és életteli előadást az Idősek Otthona lakói számára. Nagyon nagy szeretettel mentek oda a diákok, hogy az idősek megérezzék a szeretetet. Kifejezték hálájukat minden nőnek, akik életüket munkával, küzdelemmel, családjuk építésével és gyermekeik gondozásával töltötték. Szórakoztatták őket kellemes zenével, ritmikus tánccal, komikus jelenetekkel és szívhez szóló verssel. Szívszorongató volt látni, hogy azok a fiatalok, akik maguk is nehéz helyzetben vannak, megérintik azokat, akik öregek, elhanyagoltak, elfelejtettek és nemkívánatosak.

A nap egyszerű, de jelentőségteljes ünnepléssel fejeződött be minden női alkalmazott számára az iskolában. Az igazgató, Kővári László úr felszólalásában megköszönte a tanároknak szolgálatukat, de különösen anyai jelenlétüket a diákok között

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése